Om oss

Exponera Media den lilla reklambyrån i NYSÄTRA, Mellanbygden, på landsbygden nästan exakt mittemellan UMEÅ och SKELLEFTEÅ – 2 större städer i Västerbotten.

ExponeraMedia.se Onlinereklambyrån med branschvana och grafisk expertis. Vi kan hjälpa dig ända från ide till leverans av just de profilprodukter/ trycksaker ni behöver inför mässa, event och diverse marknadsföringskampanjer.

Vi erbjuder våra kunder professionell hjälp som  hos en reklambyrå hjälper vi dig med din marknadsföring, ditt Brand/Varumärke genom att designa din logga/logotype. Vi gör bildredigeringar, designar nya produkter/ annonser/ redigerar text eller skapar en helt ny grafisk profil.


Letar du efter något som inte finns på vår hemsida?
Vi kan det här med specialbeställningar och är inte bundna till enbart en leverantör. ExponeraMedia kan därför jämfört med många andra leverantörer erbjuda specialprodukter såsom tillbehör, andra kollektioner eller rent av ett lokal tryckeri för den som önskar.

Skicka oss ett e-mail med din förfrågan eller fyll i vårt Offert/kontaktformulär så hjälper vi till i bästa möjliga mån för att hitta det du söker!

Kontakta Exponera Media

Vi är tillgängliga dygnet runt via e-post och våra sociala medier.

Hemsida: www.exponeramedia.se
Facebook: exponeramediaatfb
E-post: Exponera Media

Evb

Exponera Medias Grundare,
Art Director och VD

Kontakta oss så vi tillsammans kan reda ut hur vi bäst kan stå till tjänst.

Kundinloggning sker på hemsidan med bifogat lösenord.
Där kan du följa och vara med i hela arbetsprocessen.

Leave Comment

Vi ber om ursäkt! Butiken håller på att uppdateras. Du är välkommen att kontakta oss via vår chat eller mail för mer information och beställningar. Avvisa