Tjänster

Grafiskt arbete, design, pre print, grafisk produktion, layout och bildhantering

Förutom produktion av högklassiga skyltar, trycksaker, profilprodukter, företagskläder med mera, kan vi på Exponera Media även erbjuda digitala tjänster skräddarsydda för just era behov.

Här följer ett axplock av våra populäraste tjänster;

Grafiska tjänster

Annonsproduktion 
Exponera Medias grafiker besitter över 20 års erfarenhet inom annonsproduktion.

Redigering
Vi är experter på att sammanställa text och bild till färdig form inför tryck. Detta kan innefatta korrektur, typografi och copy.

Bildbehandling
Med hjälp av digital reproduktion kan vi anpassa era bilder till passande bildformat, färgläge och upplösning som lämpar sig för ert önskade publiceringsmedia. Vi kan även erbjuda olika slags efterbearbetning som retuschering, friläggning mm.

Logotyp-design
Vi designar er företagslogotyp från scratch eller uppdaterar en existerande logotyp. Våra grafiker har gedigen erfarenhet av att ta fram en tilltalande logotyp som fångar företagets image på bästa sätt med hjälp av rätt design, bildspråk och typsnitt. Självklart kommer den att levereras i vektorformat, i flera storlekar, skalbar samt anpassad till flera typer av bakgrunder och transparent om så önskas.

Layout
Med vår stora erfarenhet inom området så hjälper vi er snabbt och effektivt att kombinera text och bild på ett överskådlig och snyggt sätt som lyfter fram ert budskap.

Marknadsföring
Exponera Media hjälper er gärna med era marknadsföringsstrategier samt produktion av annonser, kataloger, säljbrev mm.

Relaterade produkter:
Magasin
Kalender
Böcker
Visitkort
Skyltar
Fönsterdekaler
Profilkläder
Bilreklam
Hemsidor
Giveaways

Marknadsföring
Exponera Media hjälper er med marknadsföringsstrategier samt producerar annonser, kataloger, säljbrev mm.

Tjänster för nätet

Hemsidor
Vi producerar personliga hemsidor och enklare webb-butiker.

Sociala medier
Vi producerar landningssidor för sociala medier såsom facebook, twitter och instagram, och kan dessutom hjälpa till med sociala mediestrategier och annonseringskampanjer.

Nyhetsbrev
Ett väldesignat nyhetsbrev kan göra mycket för att boosta er försäljning och stärka era existerande kundrelationer.

E-tidningar & Webb-copy
Vi producerar e-kataloger, e-tidningar samt texter för webb-publicering

Webb-annonser & animering
Vi har lång erfarenhet av annonsproduktion och hjäper er snabbt och effektivt med er webb-marknadsföring
åssom animationer eller instruktionsfilmer.

Övriga tjänster

3D Design
Vi hjälper er att visa upp era projekt med hjälp av 3D design, och kan exempelvis skapa prototyper, 3D arkitektur och förpackningsdesign.

Spel & Appar
Vi utvecklar dataspel för olika plattformar såsom PC, Mac, Xbox, Iphone/Android med mera, vi producerar dessutom brädspel, kortspel och appar.

Content
Vi producerar olika slags content för spelutveckling, såsom 3D-modeller, animationer, digitala bilder, foto, texturer och illustrationer

VR & AR
Exponera strävar efter att ligga i framkant inom digital design, och utformning av UI och UX. Vår förhoppning är att inom kort kunna erbjuda er våra tjänster inom områden som VR (Virtual Reality) och AR (Augmented Reality).