Grafiska tjänster

Annonsproduktion 
Exponera Medias grafiker besitter över 20 års erfarenhet inom annonsproduktion. Hos oss får du snabb och effektiv hjälp till pressat pris.

Redigering
Vi är experter på att sammanställa text och bild till färdig form inför tryck. Detta kan innefatta korrektur, typografi och copy.

Bildbehandling
Med hjälp av digital reproduktion kan vi anpassa era bilder till passande bildformat, färgläge och upplösning som lämpar sig för ert önskade publiceringsmedia. Vi kan även erbjuda olika slags efterbearbetning som retuschering, friläggning mm.

Logotyp-design
Vi designar er företagslogotyp från scratch eller uppdaterar en existerande logotyp. Våra grafiker har gedigen erfarenhet av att ta fram en tilltalande logotyp som fångar företagets image på bästa sätt med hjälp av rätt design, bildspråk och typsnitt. Självklart kommer den att levereras i vektorformat, i flera storlekar, skalbar samt anpassad till flera typer av bakgrunder och transparent om så önskas.

Layout
Med vår stora erfarenhet inom området så hjälper vi er snabbt och effektivt att kombinera text och bild på ett överskådlig och snyggt sätt som lyfter fram ert budskap.

Marknadsföring
Exponera Media hjälper er gärna med era marknadsföringsstrategier samt produktion av annonser, kataloger, säljbrev mm.

Relaterade produkter:
Magasin
Kalender
Böcker
Visitkort
Skyltar
Fönsterdekaler
Profilkläder
Bilreklam
Hemsidor
Giveaways

Marknadsföring
Exponera Media hjälper er med marknadsföringsstrategier samt producerar annonser, kataloger, säljbrev mm.