Blog

Den perfekta Julklappen 2019?!!

Att skapa EN UNIK TAVLA är mycket enklare än man kan tro!

I 3 enkla steg gör du din egen Budskapstavla

Steg 1

Hitta eller be oss skapa en bild eller ett budskap och bestäm dig sedan för vilken produkt du vill använda
(Vepa, Skylt, Poster eller Canvas)

Steg 2

Begär en prisförfrågan/offert antingen:
– via mail där du bifogar dina uppgifter och den bild du önskar använda
– eller via våra formulär där du enkelt laddar upp din fil med den inbyggda filuppladdaren.

Steg 3

Du får sedan ett förslag som du ska godkänna. Sedan är det bara att lugnt luta dig tillbaka för att om några dagar få din leverans.
Börja redan nu för den perfekta julkappen 2019!

Affirmera din vision om framtiden.

Vad är ditt hjärta fyllt av? Vad vill du att det ska vara fyllt av?
Vi gjorde en design för att påminna oss och andra tills det kommer naturligt och erbjuder designen på T-shirt, sweatshirt, och tröjor.
Den går att beställa från vår egen spreadshirtshop eye for design.
Har du egna fantastiska budskap du vill förmedla på canvas, tshirt, hoodie eller keps så kan vi på Exponeramedia hjälpa dig med det!
Här länkas du till shopen och kan hitta fler produkter med motivet

Långärmad T shirt med Hållbarhets ordmoln

Karma-Tshirt

Bulldog Tshirt. Karma The bully dog!
Treat me nice T shirt. Karma T shirt. Karma goes both ways! No more mobbing!!

Fortsätt att göra gott i världen, och låt Karma beskydda dig och alla andra där ute i världen. 
Påminn andra om att KARMA arbetar båda vägarna 🙂

Underbar Karma Tshirt i alla storlekar för män, kvinnor och barn. Beställ denna från Amazon eller samma budskap i andra modeller från Spreadshirt och vår shop Eye for Design idag. (Via länkarna länkas du vidare)

Vi jobbar extra hårt idag, är fulla med energi kanske på grund av att det är Alla hjärtans dag idag. Hur känner ni er idag och vad tycker ni om vår hemsidas utveckling?

Vi har nu lagt in ett Galleri som vi börjat fylla med våra alster för inspiration men även till försäljning på våra produkter.

Vi har även som några av er redan vet startat upp en liten shop: The Lovin HeartShop där vi skapar positiva budskap på kläder, mobilskal och kuddar som ska hjälpa oss alla att fullfölja våra drömmar och bidra till en positiv riktning.

Vår shop är lite komplicerad att bygga med alla alternativ för våra produkter och designmöjligheter vi vill kunna erbjuda våra kunder, men som ni ser är vi på god väg och ni kan alltid maila eller fylla i våra formulär för prisförslag så som det alltid fungerat. Ni får svar inom några timmar och har då en tydlig prisuppgift på allt ni önskar.

All kärlek på denna Alla hjärtans dag 2019 önskar vi er!

Alla hjärtans dag 2019 med vin blommor och kärleksbudskap
Alla hjärtans dag 2019 med vin blommor och kärleksbudskap
Logo, Logga, Logotyp & Design. Exponera Media vårt företags varumärke, Vi visar våra rätta färger.

Varför är logotypen viktig?

Varumärket

Företagets ansikte utåt och den fasad du vill ska representera ditt företag. Ditt varumärke är det som ska matcha företagsloggan, ditt företags färger och din profil. Designen ska vara väl genomtänkt och attrahera just dina kunder, vara professionell och inriktad mot din målgrupp. Den ska helst ge associationer till de produkter och tjänster ditt företag erbjuder. Allt startar med en bra grafisk design och logotyp.

Lagkänslan

Dina anställda kommer ständigt i kontakt med företagslogotypen via skyltar, brevpapper, profilkläder, hemsida med mera. Om ditt varumärke är väldesignat så kan det stärka företagsidentiteten och skapa en vi-känsla  hos de anställda.

Första intrycket

Du vill såklart att ditt företag ska ge ett gott första intryck på dina kunder och affärskontakter. På en sekund förmedlar er logotyp en uppfattning om ditt företag. En tafflig design ger en ofördelaktig bild av ditt företag, och ett negativt första intryck kan vara svårt att förändra. Därför kan det vara lönsamt att lägga ner lite extra resurser på en väldesignad logotyp.

Att exponera media

Att Exponeras via Media

Budskap eller Information kan förmedlas via olika Media. Det kan ske muntligen, digitalt, via radio, tv eller i tryckt format, i form av musik, text, bild eller ljud. Den kan förmedlas direkt, strömmas eller sparas på disk eller minnesbank.

Traditionell marknadsföring sker via tidningsannonser, reklam och radio, skyltar, banderoller, utställningar på mässor mm, men det finns även andra möjliga kanaler där du kan exponera dig och ditt företag.

Sociala Media är hemsidor på internet där du både kan marknadsföra dig men även kommunicera och nätverka med dina kunder. Några exempel är Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, Twitter m fl.

Hur vill du interagera med dina potentiella kunder, och vet du var du lättast hittar dem?