Profilprodukter

Skylt-tavlor – Canvas-tavlor – Posters
T-shirts och annat…
Custom made – Special design
Unika produkter med ditt motiv.

Hur vill du att ditt motiv skall presenteras? Skylt-tavla, Canvastryck eller Poster?

Profilkläder
Tshirt – hoodies och arbetskläder

Exponera Media hjälper dig med din Design från idé till produktion av: Profilprodukter och marknadsföring

Visa var du står med logga och budskap!

Unika Tavlor med special budskap

Skräddarsydda tavlor för ditt vardagsrum, kontoret, receptionen eller en fantastisk gåva, kanske till bröllopsparet, dopet eller 50-års-kalaset.

Vi erbjuder självklart de klassiska alternativen Posters och Canvastavlor med ditt eget önskade motiv. Men vi är också glada att kunna presentera det nya, moderna, alternativet Skylt-Tavlan.


Skylt-tavlan är ett nytt populärt, flexibelt alternativ till Canvas och Poster

Skylt-Tavla

Skylt-Tavlorna trycks direkt i 4-färg på en 3 eller 5 mm tjock plastskiva med din egen önskade bredd och höjd. Skylt-Tavlorna är tåliga och beständiga och fungerar lika bra utomhus som inomhus. Har du tidigare tänkt dig en tavla på husfasaden, uterummet, garaget eller kanske i badrummet. Skylt-Tavlan innebär många nya spännande möjligheter och kan därför vara en perfekt gåva till den som “redan har allt”.

Skicka oss bara ditt önskade motiv på e-post , eller låt oss plocka fram en lämplig bild från vår bildbank.

Du kan även låta våra grafiker skapa ett helt nytt tryck enligt dina egna önskemål. Med professionell grafisk design av bilder, text och kanske illustrationer kan du få dina önskningar förverkligade, till en fast kostnad.

Canvas

Känner du någon som fyller 5, 50, 105 eller kanske något mitt emellan?

Det är inte alltid lätt att hitta en present till någon som redan har det mesta, men en Canvastavla passar faktiskt de flesta. Kanske har du redan själv det perfekta fotot att förstora upp till en tavla. Till exempel en bild på några kära släktingar eller något personen ifråga är intresserad av.

Om inte så hjälper vi dig gärna att ta fram ett passande motiv från vår bildbank, eller att skapa ett nytt från din egen idé. Vi kan självklart också lägga till text eller utföra olika slags bildbehandling på ditt foto.

Våra erfarna grafiker har ett bra öga för design.

Poster

Känner du några som ska gifta sig snart? Är det någon som fyller år? Eller Söker du ett snyggt, personligt motiv som passar perfekt ovanför soffan eller i arbetsrummet? En Poster kan i vissa storlekar utgöra ett bra, prisvärt alternativ till Canvas-tavlan eller Skylt-tavlan. Med rätt inramning kan en Poster bli helrätt på väggen.

Så här tjusiga kan dina Poster-tavlor också se ut. Rätt inramning är viktigt!

Om man bara lägger lite tanke bakom motiv-valet så går en specialbeställd tavla hem hos de flesta. Kanske har du redan själv det perfekta fotot att förstora upp till en tavla. Till exempel en vacker bild på ett brudpar, ett kärt barnbarn, eller en bild som speglar ett stort intresse. Om inte så hjälper vi dig gärna att ta fram ett passande motiv från vår bildbank, eller att skapa ett nytt utifrån din egen idé. Vi kan självklart också lägga till text eller utföra olika slags bildbehandlingar på ditt foto.

Våra erfarna grafiker har ett bra öga för design.

Våra Posters kan beställas i många olika format och papperskvaliteter, men vårt prisvärdaste alternativ som vi kan rekommendera just nu är en Poster med 4-färgstryck, i storleken A2 (42 cm x 59,4 cm) på 135 grams bestruket papper.