Landsbygdsbladet

just nu är vi hemma i självvald karantän men kan inte låta bli att tänka hur vi kan hjälpa till bäst med de kunskaper vi har.
Vi vill supporta med det vi kan. Vi vill stödja den lokala ekonomin, locka företagare/föreningar i bygden att tänka utanför ramarna med utkörning, samarbeten, digitala satsningar och planera framåt redan nu så allt inte stannar upp. Vi vill uppmana hela Robertsfors kommun att ta tillfället i akt och gynna den lokala ekonomin. Det vore i längden en win win situation om vi satsade på mer närproducerat än någonsin och att det i sin tur väckte nya lokala entreprenörer till att satsa.
Ställ inte in utan tänk om istället 😉
Mycket kan faktiskt också göras på distans

Vi kan alla göra mer för att upprätthålla och kan stärka den lokala handeln
Börja med att prenumerera på Landsbygdsbladet – Ett Gratis Nyhetsbrev

Exponera Media har fått iden om att skapa ett nyhetsbrev för att stödja lokala entreprenörer och öka den lokala handeln trots krisen vi befinner oss i. Vi vill peppra Nyhetsbladet med lockande lokala erbjudanden med närproducerade tjänster & produkter.
Missa inte dessa
Prenumerera på Landsbygdsbladet !!

För att hjälpa till i dessa tider erbjuder mellanbygdens egen “Data Peter” gratis insättning av företagsinformation och fri prissättning från 1 kr på annonser i landsbygdsbladet så länge det behövs.

Så här kan det se ut: